Til fisken trenger du
600 g steinbitfilet
3 ss mel
trøffelsalt, evt annen type salt
pepper
1 egg
2 dl grovhakkede mandler
Fisken deles opp i ønsket størrelse. Bland mel, trøffelsalt og pepper og vend fiskebitene i melblandingen. Vend deretter bitene i sammenpisket egg, og tilslutt i de hakkede mandlene. Stek ved moderat varme, ca 3 min på hver side.
Ratatouille
2 ss olivenolje
1 løk
1 løk
1 squash
1 aubergine
1 rød paprika
1 grønn paprika
1 gul paprika
2 bokser hermetiske tomater
3 fedd hvitløk, knust
salt
Rens og del grønnsakene. Varm oljen i en kjele, og surr hvitløken et par minutter. Tilsett resten av grønnsakene, og la alt småkoke i minst 15 minutter. Smak til med salt.
Server steinbitfiletene med ratatouille og ris

0 kommentarer:
Legg inn en kommentar